Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Feb-2009 03:46 Email | Share | | Bookmark
Ragam anak2

















Tuesday, 13-Jan-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark
Nur Qaireen Khalisa bt Abdul Aziz - Born 090109

Salam~

Wah sangat lama ed tak update fp neh kan.. mmg tak tau naper tak dak mood sgt nak hapdet fp neh tau.. Pada semua kawan2 fp yg dirindui, ed dah selamat melahirkan baby girl tepat kul 6.32pm pada 9 January 2009 ari tu kat Damansara Specialist Hospital. Berat baby 3.09kg.

Ed dah balik rumah tapi baby qaireen masih di special care nursery due to jaundice. Tinggi sangat bacaan jaundice dia.. Actually hari sabtu tu ed & baby dah balik umah, tapi isnin tu tgk cam kuning pulak baby qaireen so terus bawak balik dia jumpa paed kat damansara specialist tu, terus kena tahan sebab tinggi sgt kuning dia 23. Pagi tadi (selasa) bacaan dah makin turun tapi masih tinggi 18.9.
Harap2 baby qaireen cepat recover.. doa2kan lah yer.. tghari tadi tak leh tahan tgk dia dok bawah lampu tu, maser tu terus berjurai2 air mata neh.. rindu sgt ed kat baby qaireen.. rindu nak peluk cium dia.. doc kater boleh kuar biler bacaan turun bawah 10. Doa2kan lah yer kawan2.

-Ed-


Thursday, 17-Jul-2008 15:28 Email | Share | | Bookmark
Hari ni mama balik mesia..yehaa...



Tak sabar neh..rindu giles ngan anak2 & hubby.. Flight mama kul 10 malam Khamis US time tapi kalau ikut mesia time kul 10 pagi Jumaat. Mama dijangka sampai mesia kul 7 pagi sabtu waktu mesia.. yeehaaa...



Mama sangat happy sebab mama berjaya perform disaster recovery test utk company mama minggu lepas dengan jaya nya...clap2..clap2 hiks..



Mama shopping banyak baju utk anak2 & sempat gaks beli stroller + carrier baru utk bakal baby..hiks..mama beli Stroller Eddie Bauer..mama sangat suka pasal mama rasa seat dia etc sangat comfy..



Monday, 14-Jul-2008 13:39 Email | Share | | Bookmark
Happy 6th Birthday to my dear princess Najihah


Hari isnin yg lepas genap anak dara mama 6 tahun. Kesian najihah mama tak der laks masa birthday dia.. Tapi sebelum mama berangkat ker US ari tu mama dah siapkan lebih kurang 60 party pack utk diedarkan kat school jihah since jihah dok cakap nak celebrate ngan kawan2 dia.

Babah pun dah belikan 2 bijik kek utk dihantar kat school jihah. So on that day, atuk tolong hantar semua tu ker school jihah. Semoga jihah happy dapat celebrate ngan kawan2 walaupun mama tak der disisi.. Nanti mama balik bawah macam2 hadiah utk jihah, haris & danisha

Oh ya ni semua gambar2 masa smartreader family day kat sunway lagoon seminggu sebelum mama berangkat ker US tempohari.

















Saturday, 5-Jul-2008 14:30 Email | Share | | Bookmark
Trip to US - Alhamdulillah selamat sampai

Alhamdulillah mama dah selamat sampai ke Phila. Flight mama pukul 8.40 pagi 5 Julai (sabtu) waktu malaysia. Mama selamat sampai Newark International Airport, New Jersey pukul 6.40pagi 6 Julai (Ahad) waktu malaysia..perjalanan hampir 23Jam. Tapi waktu sini masih sabtu 6.40 petang. Transit satu jam setengah kat stockholm, sweden.

Sesampai jerk kat airport limo dah tunggu mama.. kali neh dia pegang kad tanda nama mama "E.RAHMAN"..sebenarnya sebelum neh lagiks kelakar pun ada..dorang tulis nama mama "E.BINTI"... sib baik la mama neh tau agak2 mesti neh nama mama kan..hahahha
so naik limo terus menghala ker Horsham dimana mama akan menginap nanti. Dia terus bawak mama ker Candlewood Suite, Horsham PA. perjalanan lebih kurang 1 jam. Dah sampai tu terus bayar & bagi tips USD10 dollar sajork kat dia..huhu kedekut taik idung masin tul mama neh hahha... ala bagi tu pun kira ok la kan.. walaupun USD10 hiks..kira kalau convert dah RM32+ dah tu aa...hiks

Selalunya kan mama stay kat Homestead Studio Suite tapi kali neh mama tinggal kat Candlewood Suite pulak..best jugak..paling best katil & bantal dia yg sangat lembut & empuk gitu..syok..

Lain2 sama jerk ngan homestead..ada kitchen, periuk belanga, pinggan mangkuk etc..katil dengan tilam & bantal yg lembut lagiks empuk.



TV & Aircond/Heater


pemandangan pintu masuk, dapur & meja study dr katil.


pemandangan pintu masuk & kitchen dr sudut TV..pintu sebelah katil tu pulak pintu toilet.


kitchen yg dilengkapi dengan microwave, dish washer machine & peti ais yg besar gedabak.


Dishwasher


periuk belanga & cuttlery


pinggan mangkuk didlm kabinet


lastly...toilet hiks..


Oh ya mama akan berada di Philadelphia dr 5 Julai sampai 17 Julai. Mama kena perform disaster recovery test utk company mama kat Sunguard Disaster Recovery Center, 11 Julai - 12 Julai nanti.




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net