Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Jan-2007 04:55 Email | Share | | Bookmark
Riang Ria di Genting Theme Park

Baru sampai kat stesen Genting skyway
Babah, haris & mak su ina
Tengah Q nak naik cable car
View all 74 photos...
Semalam, kami (najihah, haris, mama, babah, wan, atuk, mak su ina & kakak desy) bersuka ria di taman tema genting. Sebenarnya kami tak rancang pun nak pi situ. Tetiba jer wan ajak, so kira ni plan mengejut lah. Seronok sangat seharian kat sana .

Memula wan ajak naik cable car dia jer pas tu legar2 jap sebelum turun balik. Tapi bila dah sampai atas rasa cam rugi lak tak main2 . Babah telah bermurah hati bayar tiket kami utk masuk ker outdoor theme park. tq babah. we love u so much ekekeke

Kakak naik rodeo rider


Babah & m.su ina & kakak desy main flying coaster.. macam superman ekekkee..kecut perut


Friday, 29-Dec-2006 14:46 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru 2007 & Hari Raya Korban dari kami sekeluarga

 
mana pusat?
 
View all 6 photos...

Najihah, Haris bersama adik zaara aesya kat umah wan (cousin najihah & haris)


Kat Giant Puchong


Kakak yang semakin debod bagai dipam2


Wednesday, 20-Dec-2006 10:56 Email | Share | | Bookmark
Suatu pagi di hujung minggu

 
 
 
View all 6 photos...
Jom kacau babah!! Najihah & Haris memang suka kalau dapat kacau babah dia.




Wednesday, 20-Dec-2006 07:41 Email | Share | | Bookmark
Christmas Gift Exchange & Birthday Celebration

Cakes & Presents
 
 
View all 15 photos...
Yesterday (as we did last year), we had the present swapping session in the office at lunchtime. Only we will know who we are buying the present for - the recipient will not know.
Besides the Christmas Gift Swap session there was a birthday celebration as well for employees’ birthday in October, November and December 2006


Saturday, 9-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to me !!

Hari ni umur ku bertambah setahun lagiks.. dah tua.. dah 31 tahun



Mama masa mude2 dulu ehehehe

Kini dgn perut ku yg semakin membesar ahaks..



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net