Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Sep-2006 02:35 Email | Share | | Bookmark
Today is Our 5th Anniversary

 
Semoga kebahagiaan & keharmonian ini berkekalan ke akhirnya.


Bintang di langit
Kerlip engkau di sana
Memberi cahayanya di setiap insan
Malam yang dingin
Kuharap engkau datang
Memberi kerinduan di sela mimpi - mimpinya

Melangkah sendiri di tengah gelap malam
Hanya untuk mencuri jatuh sinaran
Tak terasa sang waktu
Melewati hidupnya
Tanda pagi menjelang
Mengganti malam
Oh bintang tetaplah... pastikan cahyanya
Sinari langkahku setiap saat
Bintang pun tersenyum... dengarkan pintaku
Berikan kecupan di sudut tidurnya


Wednesday, 6-Sep-2006 04:15 Email | Share | | Bookmark
Muka Haris yg comot

lihat lah pipi ku yg comot
atas btg hidung tu hari sebelumnya punya.
budak lasak mmg begini
View all 4 photos...
Haris oh haris.. naper la cakar muka sampai luka camni.. hmm..
Semalam masa mama amik haris dari rumah babysitter terperanjat tgk luka muka dia tu..
Katanya Haris cakar muka sendiri waktu tido..Nak kata kuku panjang tak pun.. baru lepas potong..
... hish ganas tul anak mama ni.


Monday, 28-Aug-2006 23:48 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti di hari Sabtu

bye mama
 
amboi2
View all 19 photos...
Hari sabtu lepas kami pegi OU sebab babah nak servis kereta kat eneos. Sambil2 tu najihah & haris main2 kat situ... pasal lama sangat nak tunggu so kami pun merayau2 jer la kat OU tu.. tetiba babah tanya jihah nak tgk wayang tak? Pas tu jihah apa lagik sekuat rasa la menjerit 'NAK'..
Kebetulan ada citer kartun 'the ant bully'.. so kami pun beli la 2 tiket dewasa (RM6 satu pasal early bird) & 1 ticket kanak2 utk najihah (RM5)..haris tak kena pulak..kira ni la first time mama & babah bawak najihah & haris tgk wayang..pasal sebelum ni tak berani bawak takut diorg tak dok diam & tak reti nak behave kat dlm tu.. punyalah seronok najihah dapat tgk wayang.. dua2 tu terpaku jer tgk screen.. kejap2 jihah pandang mama cakap 'jihah suka la mama tgk wayang' .. haris lak memula tu heran jer pasal dlm tu gelap lagipun masa kami masuk tu wayang dah start sikit.. kejap2 pandang belakang tgk org yang ramai kat belakang tu . Citer ni memang best sangat..mama & babah pun suka bangat tgk citer ni .. memang best lah


Tuesday, 8-Aug-2006 20:34 Email | Share | | Bookmark
Lagi gambar sewaktu di Phily

Mama kat RND area kat opis phily
mama yg selebet
masa ni pukul 6 pagi dah cerah
View all 26 photos...
gambar campur2 .. sorry lah tak sempat nak susun betul2.. main upload jer semua pasal mama dah malas & ngantuk.

Today i received another complimentary note from Jolene. Happy & rasa bersyukur sangat. Ni yg buat mama terus bersemangat ni

Quote:


You have and are continuing to do an excellent job! I was very impressed with you when I first interviewed you at the Reniassance and continue to be very proud of you.

Go Gal!


Monday, 7-Aug-2006 16:43 Email | Share | | Bookmark
Gambar2 terbaru najihah & haris

suka la tu dapat baju baru :-)
dari mana la anak mama ni belajar posing camni
 
View all 25 photos...
Hmm.. lama jugak tak update FP ni.. mama shift malam la ni.. selalunya shift malam rileks sikit tapi kali ni tak rileks huhuhuhu.. macam2 benda la nak jadik time malam ni.. servernya harddisk crash la.. macam2 lah.. sampai mama tak leh nak tido la hahhahaha...

So ni la dia gambar2 najihah & haris yang terkini.. jihah seperti biasa suka bergaya depan kamera.. haris lak... as usual ngan muka cheeky dia tu la.. btw baju t-shirt lengan panjang tu hadiah dr Nim - Mama 4H sempena birthday najihah tempohari.. TQ Nim.. pandai Nim pilih size dia.. najihah suka sangat baju tu.. dapat terus nak pakai dan2 tu jugak.. tak sempat nak simpan utk raya hahahha...

Haris tu pulak suka sangat main ngan jojo yang mama beli masa kat US ari tu.. jojo tu ada magnet kat tangan dia so dia leh sentuh mulut, pipi, perut. kaki dia.. tu yang dia suka main tu.. paling dia syok dok lekapkan dua2 tangan jojo tu pas tu tarik.. tu jer la kejer dia.. habis main campak merata2.. hmm.. tak makan saman betul haris ni..


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net