Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Jul-2006 20:03 Email | Share | | Bookmark
Phily

Muka org penat
Courtyard Marriot
 
View all 15 photos...
Ni gambar2 kat phily.. kami tido kat Hotel Marriot yg berdekatan dgn Sunguard DR centre.

BTW, la ni mama tgh happy dan excited sebab..kejap lagi limo akan sampai bawak mama ke newark international airport.. flight mama malam ni 10.00 malam EST (msia 10 pagi - Selasa). Insyaallah mama akan selamat sampai di KLIA pukul 6 pagi rabu waktu malaysia.. mmm.. tak sabar nak jumpa anak2 mama.. sian anak2 mama.. seminggu tak jumpa mama... babah pun tak der sebab babah pegi chennai, india. Babah balik hari khamis nanti. Nasib baik atuk & wan yang masih rock tu ada leh jaga Jihah & Haris . Terima kasih atuk & wan . Lega mama bila wan kata jihah & haris tak nakal & baik2 ajer


Monday, 17-Jul-2006 14:06 Email | Share | | Bookmark
Pictures during DR test

Mama, Burn & Steven
Command room - DR
Main Ping Pong
View all 9 photos...
Gambar2 sewaktu buat DR test. Actually tak boleh ambil gambar dalam tempat ni tapi kitaorg curi2 ambil hihihihihihi...

Kat DR kami duduk dalam satu bilik dipanggil command room.. kat situ cuma ada screen & keyboard. Server semua kat tempat lain. Kami tak dibenarkan masuk ke bilik server. Mama & Ting duduk dalam command room for Sun at level 8, HP & Loke duduk dlm command room for Windows & Linux at level 7 dan Steven, Prakash, Burn & Janet duduk kat command room for AIX at level 6.

Bila time makan kami makan kat cafetaria kat situ & kadang kala bila nak release tension tu semua pi main ping pong sat..



Monday, 17-Jul-2006 03:12 Email | Share | | Bookmark
Off to Lancaster

Highway
Office Kami tepi highway
highway lagiks
View all 39 photos...
Hari ni pagi2 kami semua siap2 & bertolak ke lancaster dengan tujuan shopping huhuhuhu..
Seronok sangat sebab DR completed successfully.. hari ni semua muka ceria jer.. masing2 shopping sakan .. dah lah semua ada kat situ oshkosh, timberland, guess, nine west, nike, dkny, baby gap, levis etc..



Friday, 14-Jul-2006 15:55 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Birthday Sayang!

 
 
Hari ni genap usia najihah (baby giant mama ) 4 tahun. Walaupun mama tiada disisi semoga anak mama bergembira selalu.. nanti mama balik bawak toys & baju baru utk jihah ye! Mama loves u so much muahhh.. Mama sentiasa doakan kesejahteraan anak2 mama.. semoga najihah menjadi insan yg berjaya dunia & akhirat sepertimana nama 'Nur Syafiqah Najihah' yang bermaksud 'Cahaya kesayangan yang berjaya'.

sayang selalu,
mama


Friday, 14-Jul-2006 01:06 Email | Share | | Bookmark
Basuh baju & bersantai

mari kita mendobi.. teringat masa kat asrama sekolah dulu hahhah
 
 
View all 20 photos...
Gambar ni baru jer amik petang tadi masa basuh baju beramai2 hahhaa.. lepas tu sementara tunggu baju siap amik gambar kat depan hotel


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net