Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Apr-2008 04:31 Email | Share | | Bookmark
Main air di sunway lagoon

Mama & babah bawak anak2 main air kat sunway lagoon..sian dorang asyik kena tinggal jer kan..
najihah & haris punya la happy dapat main air sampai kecut ekekeke.. si kecit danisha tu pun leh tahan main air...berani sungguh si kecit tu tau

Kami pegi pagi pas tu main sampai semua bibir dah biru & kulit kecut hahhaa... lebih kurang kul 2 kami pun berangkat pulang...dlm keter semua dah lena so terpaksa la tapau KFC bawak balik umah

So la ni semua org dah sun burn...esp najihah yg dah gelap tu makin merelit jadiksnya

si kecit danisha yg suka sangat main air




Debod mama


Hubby with Danisha




















Wajah2 kesayangan hamba


Kena curah




najihah yg happy


Haris yg sedikit penakut air ekekke




Wednesday, 23-Apr-2008 12:21 Email | Share | | Bookmark
Company's outing to Cherating - Part 1

Hari jumaat sampai ahad yg lepas mama ada teambuilding activity utk semua staff kat SSC (shared service center) kat KNS malaysia laks...kalau yg kat singapore tu semua staff IT yg located all around the world yg attend...kali ni kat Cherating pulak khas utk semua staff KNS kat malaysia...semua staff dr semua department kat opis di uptown kena attend (IT, helpdesk, finance, payroll, customer service etc).

Dengan berat hati mama terpaksa tinggal lagiks anak2 dan babah..sib baik kali ni kejap jerk...jumaat sampai ahad...isnin laks mama amik cuti sebab mama nak spend masa ngan anak2 pulak...

Tapi activity di cherating ni memang best lebih2 lagiks ngan geng2 opis yg kepala sewel cam mama kan...semua jenis giler2 bahasa ..so enjoy the pics ya!

Pagi jumaat 7.00 AM semua berkumpul depan uptown 2..tunggu nak naik bas


Dah sampai, lebih kurang kul 11.15AM


Anak dara & mak dara


Kita posing dulu sebelum mula telematch kat tepi pantai


Hari ke 2 - Dinner sambil penyampaian hadiah utk telematch..Group mama dapat no 2 so dapat thumb drive sajork...mama dok aim ipod..huhuhu hampes tak dapek


Sewaktu xtvt teambuilding - Pirate Act I (indoor)


Sunrise...amik dr bilik jerk ni...aiyark nampak lak bumbung bilik ekeke


Kat sini kami belasah main water polo...memang lawak giler...mama siap masuk ngan sorang lagiks member dok dlm gol kakaka...sampai sudah tak leh gol kan pasal gol tu dah penuh ngan kita 2 org...pas tu siap boleh angkat2..pindah2 tiang gol..pas tu siap masuk tiang gol dlm kolam lagiks...terjerit2..sampai ada couple mat saleh ni tergelak sakan tgk kitaorg...dah lah masuk pool lengkap bertudung semua kan...hahhaa belasah jer la...ni bukan activity teambuilding tapi xtvt kitaorg sendiri2 kakkaa...semua melepaskan gian terjun pool walaupun semua tak reti berenang kakaka



Activity telematch kat tepi pantai



























Thursday, 27-Mar-2008 16:42 Email | Share | | Bookmark
Pics during Royal Charity Concert

 
 
 
View all 6 photos...


oops..satu gigi depan rongak ekekeke










After the concert


Smartreader Kids Puncak Alam


Beratur utk ucap selamat jalan pada Tuanku Mizan


MC (Tini 3R ngan sapa ek mamat ni lupa la nama dia )




Meja dayang2 & pengawal istana (sebelah meja mama )




Daulat Tuanku! (gambo dr belakang jerk..sabor jer la )






Temuramah after the concert..ntah sapa2 ntah mama pi amik gambo ni ekekeke


Thursday, 27-Mar-2008 01:25 Email | Share | | Bookmark
CHILDREN PLEDGE THEIR SERVICE FOR CHARITY!!

27 Mac, 2008 01:24 AM

Lebih RM300 Ribu Untuk Yayasan Diraja Sultan Mizan


PETALING JAYA, 27 Mac (Bernama) -- Seramai 625 kanak-kanak dari 32 Smart Reader Kids Centre seluruh negara berjaya mengumpul RM308,200 untuk Yayasan Diraja Sultan Mizan sempena satu konsert diraja di sini malam Rabu.

Ia dikutip hasil dari persembahan kanak-kanak pusat tersebut yang berumur antara lima dan enam tahun dalam "K.I.T.A - We 'R' One Royal Charity Concert", yang turut dihadiri Yang di-Pertuan Agong Sultan Mizan Zainal Abidin.

Ketua Pegawai Eksekutif Smart Reader Worldwide, Dr Richard Ong berkata, "Konsert Kebajikan Diraja dan jamuan yang diadakan bertujuan menyumbang kepada Yayasan Diraja Sultan Mizan bagi membantu golongan yang kurang bernasib baik.

"Apabila kebanyakan majlis kebajikan lain dimeriahkan oleh selebriti, tetapi kita memberi peluang kepada kanak-kanak kita untuk menjadi duta kebajikan."

-- BERNAMA




Wednesday, 26-Mar-2008 07:28 Email | Share | | Bookmark
Najihah's Royal Charity Concert is tonight!!

 
 

oohh...najihah & mama nya sungguh teruja okes eekekekkee
najihah pagi2 tadi lagiks masa bangun nak babai mama, dlm keadaan mamai2 tu leh tanya mama 'mama, agung mesti lum sampai lagi kan mama?' ekekeke... mesti lah belum sayang..konsert tu kan malam nanti

So all the best sayang..mama pun berdebar2 ni nak tunggu malam ni..ekekkeek...seperti biasa mama yg kat opis ni yg darah gemuruh lebih2..dah 2,3 kali kuar masuk toilet.. apa la mama ni..hover tau ekekeke


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net