Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Nov-2007 08:12 Email | Share | | Bookmark
3rd raya di p.mas kelantan

apa2 hal kita posing dulu
mak su eda
 
View all 56 photos...
Baru nak upload gambar2 raya di pasir mas, kelantan..aci tak? lama tul peram ehehehehe..

Pagi raya ke 3, lepas subuh kami anak beranak bertolak ke p.mas. Kami ikut jalan grik. Sampai Kuala Kangsar, singgah masjid sebelah koleq mandikan haris (pasal haris sorang jer yg liat bangun & mandi pagi ). Pas tu berenti lagiks kat grik makan kfc. banyak habis masa kat sini beratur pasal ramai sangat org. sampai p.mas lebih kurang kul 5 lebih sebab jalan jam teruk dr jeli nak masuk ke p.mas huhuhuhu..

Malam kami main mercun hahhaha..meriah sungguh kali ni sebab semua adik beradik mama ada termasuk la adik mama, Edlee & family yg dok kat sarawak tu . mak su & sepupu2 mama pun semua ada kecuali Izyan yg tengah study kat Australia tu..sabar yer izyan..taun depan leh kita raya sama yek









Thursday, 8-Nov-2007 13:33 Email | Share | | Bookmark
Danisha@5mos

 
 
 
View all 18 photos...
Gambar2 Danisha sewaktu berusia 5 bulan.

Ahad ni 10/11 Danisha genap 6 bulan. Danisha la ni dah pandai macam2 :
- Dah pandai golek2..dah tak leh letak/tinggal atas katil sorang2..kalau nak tinggal kejap pun kena letak dlm baby cot dia.
- Makan banyak sangat..bubur & susu...sebab tu la badan makin debod
- Dah kenal org... kalau nampak mama pakai tudung mula la nak nangis... tahu mama nak tinggalkan dia..mama nak pi kejer
- Pagi2 kul 5 dah bangun kejut mama & babah gi kejer
- Kalau org lain dukung mula2 tgk muka org yg dukung tu pas tu pandang mama, pandang babah, pandang kak aisyah (maid) .pandai lak tu buat muka suruh kita amik dia..kalau tak amik jugak mula la dia melalak
- Dah pandai sembur2..









Friday, 19-Oct-2007 12:56 Email | Share | | Bookmark
Pagi Raya di Puncak Alam

1 big happy family
 
tukar position lak
View all 19 photos...
Tahun ni giliran kami berhari raya kat umah atuk & wan kat Puncak Alam. So pagi2 raya kami semua berkumpul kat umah wan. Rumah kami & umah wan dekat jer..5 minit perjalanan sampai la kat umah wan hihihihihihi.







Monday, 1-Oct-2007 03:51 Email | Share | | Bookmark
Updates

 
 
 
View all 12 photos...


Hmmm...macam2 cerita sebenarnya mama nak kongsi bersama.. tapi cam tak der mood jer nak menulis . Empat hari pegi singapore, balik tengok danisha dah pandai macam2.. 4 hari tu terasa lama sangat . Danisha la ni dah pandai pegang botol susu sendiri..suara jerit pun makin nyaring & kuat.. sampai kat luar rumah pun boleh dengar .



Balik dr Singapore, hari jumaat, babah suruh mama amik cuti separuh hari.. kami pegi mana tau..jeng..jeng... babah kata jom kita tidur hotel.. kira cam belated anniversary celebration la ni..ahaks.. So tepon maid kat umah cakap, kami tak balik..suruh anak2 semua tido dlm bilik maid.. Babah hadiahkan mama sepasang lingerie yg cantik & seksi sekali auw.. .. mama sangat suka..tqvm babah . Kami pegi hotel seri pacific...dulu rasanya pan pacific kot.. cantik sangat bilik dia.. puas hati lah. Inclusive ngan sahur. So pukul 4 cam tu, dia hantar sahur kat bilik. Pagi lepas solat subuh, kami pun berangkat pulang.. seronok jugak sekali sekali dapat buat perkara2 spontan & berdua2an macam awal2 kawin dulu .



Berita paling menggumbirakan... mama dah dapat offer kejer baru.. Haa.. mama akan start kat tempat baru on 5 Nov 2007. kat mana tau? Kat Hewlet Packard (HP Malaysia) as Oracle Deep Technical Support. Alhamdulillah sangat..rezeki anak2. So opis mama nanti kat HP Tower kat Damansara Height. Paling best mama dah tak kejer shift. Mama & Babah happy sangat . So pagi2 babah & mama pegi kejer sekali.. balik pun babah amik pasal opis mama on d way nak pi opis babah jerk..

Kat HP ada 4 level of Oracle DBA. Mama punya position ni level 4 (paling tinggi). Actually mama apply utk Oracle Technical Support (level 3 - masih ada shift) jerk.. tapi masa interview mama telah mengimpressed kan tukang interview semua, pasal mama dapat jawab semua soklan2 killer yg tersangat technical nyer ittew dengan jaya nya ..so akhirnya, Hiring manager tu decide nak offer mama jawatan Oracle Deep Technical Support. Level 4 ni more on advisory level la.. kalau level 1 tak leh settle pass to level 2, kalau level 2 tak leh settle pas to level 3 dan seterusnya akhir sekali pas tu level 4... hmm.. cam teruja jer kan.. tak sabar nak masuk tempat baru...Wish me luck ya ppl!!

p/s: Zully, nanti ed jawab tag zully yer
Nim, ha..ah alhamdulillah kami dah dapat maid baru


Friday, 21-Sep-2007 14:48 Email | Share | | Bookmark
Gonna miss u all like crazy huhuhuhu



Hi All,
I am very sorry for not visiting your fp lately. Mama tersangat la busynya. Will catch up on all your stories when most of the tasks are done . Have a great weekend everyone!!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net