Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jul-2007 11:11 Email | Share | | Bookmark
Wedding Cousin Babah

Haris & Babah
Haris yg suka air coke/pepsi
 
View all 10 photos...
Gambar ni semua gambar lama..mama baru nak upload ekekkee.. masa ni mama tgh sarat pregnant 7 bulan. Rambut Haris pun panjang sangat masa ni.





Haris & Babah


Mama & Najihah


Tuesday, 3-Jul-2007 05:25 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Najihah & Haris

main apa tu?
main barbie rupanya
Haris suka sangat quaker oat
View all 12 photos...
Najihah & Haris sekarang ni happy la..mama ada kat rumah.. minggu depan mama dah start kejer..huhuhuhu..

Pagi2 Najihah pegi sekolah..sampai kat umah tengahari dalam kul 1.45PM..lambat sampai sebab van dia tu pi round2 hantar budak2 lain dulu..kelas dia habis pukul 12.45PM sebenarnya..
Balik terus mandi, makan nasi & minum susu (kadang2 sampai jer terus mintak susu dulu ehehe)
Tengahari pukul 3 najihah pegi sekolah balik sebab dia ada praktis menari utk smartreader talent search. Audition tu minggu depan 10/7. so la ni tiap2 petang mesti pi praktis. Balik rumah balik pukul 6.00 petang..terus ajak maid pegi playground pulak.. hmm.. tak tau penat betul la..
La ni cikgu tak bagi homework mungkin sebab dia tahu kot petang2 budak2 tu ada praktis menari so malam dah penatkan..



Najihah sekarang dah pandai membaca. Seronok mama tengok jihah..lagipun dia ni rajin baca buku.. Kalau ada waktu terluang najihah suka main game barbie atau pun pollypocket kat laptop mama.. Najihah pandai bukak laptop sendiri pas tu dia akan click kat internet explorer tu pas tu type url site barbie tu.. http://barbie.everythinggirl.com atau pun site pollypocket. Pas tu kalau dah habis main dia pandai shutdown sendiri. Tapi mama tak bagi main lama2 takut rosak mata..kang kena pakai cermin mata macam mama pulak

Haris pulak tak berani usik laptop kalau kakak dia tgh main.. dia cuma perati jer.. sekali sekala mama bukak site transformer, barney atau pun spiderman utk dia.. Haris suka sangat tengok trailers citer transformer tu . Hari sabtu lepas babah dah bawak haris & najihah pegi tengok movie transformer tu.. Mama & Danisha tinggal umah ajer Haris punyalah suka.. Haris behave jer tapi kak najihah kejap2 tanya babah bila nak makan . Padahal sebelum tengok tu dah breakfast quaker oat & roti canai (movie tu start kul 11 pagi) . Mana tak debod . Asyik ingat makan jer .


Danisha lak sekarang ni mulut dah bising..dah pandai ajak org cakap2 ngan dia.. dah pandai senyum & borak2 . Kalau nampak org jer mesti bising mulut tegur nak suruh org main ngan dia
Hmm actually mama tengah risau ni.. minggu depan dah start kejer tapi danisha tak nak minum susu pakai botol..huhuhu camana ek..dah perah susu masuk dlm botol pun dia tak nak jugak..siap nak muntah bila kita kasik botol. Dah macam2 bentuk puting kasik.. so mommies kalau ada petua/tips tolong lah saya yer .


Tuesday, 26-Jun-2007 04:12 Email | Share | | Bookmark
Pengalaman Pertama Merasa Salji

 
Dlm Limo dr hotel ker newark airport
Kat Reception Area KNS
View all 6 photos...
Gambar ni dah lama.. tapi mama baru scan. Gambar ni diambil masa mama pergi kat HQ mama kat Willow Grove, Phily utk upgrade Oracle 11i company mama. Masa tu January 2005.

Banyak lagi gambar tapi mama malas nak scan ekekeke... ini lah merupakan pengalaman pertama mama merasa & bermain salji sebab lepas tu tiap kali mama pi mesti spring atau summer


Bangunan KNS yg kat Willow Grove ni actually dah kena roboh. Sebab la ni HQ mama dah pindah ker Fort Washington, Phily pulak.


Tuesday, 26-Jun-2007 02:41 Email | Share | | Bookmark
Tidur

bestnya 2 beranak ni tido
mulut terlopong
 
View all 7 photos...
Syoknya babah & haris tido kat umah wan. Haris tu kalau tido mesti mulut terlopong macam mama tido ekekekekeke



Kad tu pulak kakak najihah buat utk babah. Babah terharu sangat dapat kad dr jihah terus dia amik salotep lekat kat pintu almari dia


Sunday, 24-Jun-2007 05:29 Email | Share | | Bookmark
Smart Reader Kids North (A) Zone Carnival

Baru sampai..register dulu
 
Beratur dulu tunggu teacher bawak pi khemah
View all 15 photos...
Hari Ahad lepas mama & babah bawak najihah pegi karnival smart reader. Karnival ni buat kat Sekolah Sinaran Budi, Rawang. Selain Smart Reader Puncak Alam ada banyak lagiks Smart Reader cawangan lain. Tak banyak gambar yg dapat diambil sebab hp mama habis bateri..hampes tul..mama lupa nak cas . Tak dapat nak ambik gambar jihah berarak & menari uptown girl & main sukaneka .
Event ni start kul 4.00pm - 6.00pm.

Cuaca lak panas terik.. nasib baik baby Danisha tak meragam..nyenyak jer dia tido dlm stroller
Hari ni kebetulan lak hari terakhir mama berpantang (hari ke-44)

So ini jer la gambar2 yg sempat diambil. Dah lah Haris tu lasak.. asyik nak pi kat kakak dia jer


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net