Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Jul-2008 14:30 Email | Share | Bookmark
Trip to US - Alhamdulillah selamat sampai

Alhamdulillah mama dah selamat sampai ke Phila. Flight mama pukul 8.40 pagi 5 Julai (sabtu) waktu malaysia. Mama selamat sampai Newark International Airport, New Jersey pukul 6.40pagi 6 Julai (Ahad) waktu malaysia..perjalanan hampir 23Jam. Tapi waktu sini masih sabtu 6.40 petang. Transit satu jam setengah kat stockholm, sweden.

Sesampai jerk kat airport limo dah tunggu mama.. kali neh dia pegang kad tanda nama mama "E.RAHMAN"..sebenarnya sebelum neh lagiks kelakar pun ada..dorang tulis nama mama "E.BINTI"... sib baik la mama neh tau agak2 mesti neh nama mama kan..hahahha
so naik limo terus menghala ker Horsham dimana mama akan menginap nanti. Dia terus bawak mama ker Candlewood Suite, Horsham PA. perjalanan lebih kurang 1 jam. Dah sampai tu terus bayar & bagi tips USD10 dollar sajork kat dia..huhu kedekut taik idung masin tul mama neh hahha... ala bagi tu pun kira ok la kan.. walaupun USD10 hiks..kira kalau convert dah RM32+ dah tu aa...hiks

Selalunya kan mama stay kat Homestead Studio Suite tapi kali neh mama tinggal kat Candlewood Suite pulak..best jugak..paling best katil & bantal dia yg sangat lembut & empuk gitu..syok..

Lain2 sama jerk ngan homestead..ada kitchen, periuk belanga, pinggan mangkuk etc..katil dengan tilam & bantal yg lembut lagiks empuk.



TV & Aircond/Heater


pemandangan pintu masuk, dapur & meja study dr katil.


pemandangan pintu masuk & kitchen dr sudut TV..pintu sebelah katil tu pulak pintu toilet.


kitchen yg dilengkapi dengan microwave, dish washer machine & peti ais yg besar gedabak.


Dishwasher


periuk belanga & cuttlery


pinggan mangkuk didlm kabinet


lastly...toilet hiks..


Oh ya mama akan berada di Philadelphia dr 5 Julai sampai 17 Julai. Mama kena perform disaster recovery test utk company mama kat Sunguard Disaster Recovery Center, 11 Julai - 12 Julai nanti.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net