Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Jul-2008 13:39 Email | Share | Bookmark
Happy 6th Birthday to my dear princess Najihah


Hari isnin yg lepas genap anak dara mama 6 tahun. Kesian najihah mama tak der laks masa birthday dia.. Tapi sebelum mama berangkat ker US ari tu mama dah siapkan lebih kurang 60 party pack utk diedarkan kat school jihah since jihah dok cakap nak celebrate ngan kawan2 dia.

Babah pun dah belikan 2 bijik kek utk dihantar kat school jihah. So on that day, atuk tolong hantar semua tu ker school jihah. Semoga jihah happy dapat celebrate ngan kawan2 walaupun mama tak der disisi.. Nanti mama balik bawah macam2 hadiah utk jihah, haris & danisha

Oh ya ni semua gambar2 masa smartreader family day kat sunway lagoon seminggu sebelum mama berangkat ker US tempohari.

















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net