Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!

By: Edrina Abd Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Jan-2009 14:26 Email | Share | Bookmark
Nur Qaireen Khalisa bt Abdul Aziz - Born 090109

Salam~

Wah sangat lama ed tak update fp neh kan.. mmg tak tau naper tak dak mood sgt nak hapdet fp neh tau.. Pada semua kawan2 fp yg dirindui, ed dah selamat melahirkan baby girl tepat kul 6.32pm pada 9 January 2009 ari tu kat Damansara Specialist Hospital. Berat baby 3.09kg.

Ed dah balik rumah tapi baby qaireen masih di special care nursery due to jaundice. Tinggi sangat bacaan jaundice dia.. Actually hari sabtu tu ed & baby dah balik umah, tapi isnin tu tgk cam kuning pulak baby qaireen so terus bawak balik dia jumpa paed kat damansara specialist tu, terus kena tahan sebab tinggi sgt kuning dia 23. Pagi tadi (selasa) bacaan dah makin turun tapi masih tinggi 18.9.
Harap2 baby qaireen cepat recover.. doa2kan lah yer.. tghari tadi tak leh tahan tgk dia dok bawah lampu tu, maser tu terus berjurai2 air mata neh.. rindu sgt ed kat baby qaireen.. rindu nak peluk cium dia.. doc kater boleh kuar biler bacaan turun bawah 10. Doa2kan lah yer kawan2.

-Ed-


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net