Najihah+Haris+Danisha+Qaireen : The diamonds of my eyes!!!


My name: Edrina Abd Rahman
My Fotopage: http://edrina.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
Mr Zapa
Latest entry:~Panasonic VS Olympus!
Dalam Digicam dua model ni dalam Kelas yg setaraf.. Harga pn lebih kurang lingkungan bawah RM500.. Tapi korang tengok la beza Kualiti gambar die.. :-D View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
hazwani ab hady
Latest entry:new member of the family-muhammad naqib
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Ayah and Mama
Latest entry:His birthday
Just wanna wish Happy birthday to hubby. Hubby, may you had a wonderful years ahead. Semoga lebih matang, lebih tabah dan bijak dalam membuat keputusan dan merancang sesuatu. Hope you'll like the present I gave you...Love you so much...you know I do..... View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
shahril ajue
Latest entry:Brazil, first entry
We, as a human can make plans and have dreams, but in the end we can do no more and no less than what God intends. God has a purpose for each of us and a plan to use each of us. Me and my husband have planned for a trip to Europe next week. He has a meeting to attend and I am taking this opportunity to join him there. But, for God faith, my company requested me to go onsite for two months. And to be more interesting, the departure is just 5 days before my Europe Trip!. Well, this is called Life. And Life... View this Fotopage entry
Tam Linhas(sao-Rio)
Ct Aishah
Latest entry:Raya Haji @ Langkawi
View this Fotopage entry
Rohaya Ahmad
Latest entry:Gambar-gambar Ameer & Ammar
Happy 2nd & 3rd besday Ameer Arshad Ammar Arshad Ameer & Ammar 18-Sep-2008 Ammar Cedera View this Fotopage entry
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
tengku atie
Latest entry:wajah-wajah irdina
anak dara mama ni dah pandai posing...tapi kejap je le..pastu dia yg nak pegang camera....tima ni abang nazhan tgh buay tgk cartoon..so, bolehlah mama senang lenang ambik pix dina..kalau tak sibuk je abang nazhan nak ambik pix..entah apa2 dia ambik.... ;-) :-D ..lama dah tak dpt ambik pix abang nazhan... :-( View this Fotopage entry
ifah moidin
Latest entry:cuti2 melayzieeeee
View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Wan Haida Wan Annuar
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Sempena Bulan yang mulia ini Mama ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin andai tersalah kata terkasar budi tersinggung dihati.....kepada semua kengkawan yang mama kenal @ FP Mommies dan tak lupa juga kawan-kawan rapat mama.....:-) Hope that this year will bring you joy and more blessings to all of you... Lastly, berhati-hati di jalan raya...semoga perjalanan balik dan kembali selamat... Thanks to http://shafiqakram.fotopages.com(Adik Shafi... View this Fotopage entry
TQ to Zai Kulim & Family for the raya card...:)
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
adam ammar
Latest entry:Tahun Melawat Terengganu!!!
Ni cite mase balik Dungun dulu....tak habih lagi....maleh betulla nak update... :P ...kebetulan mase balik Dungun ade jemputan kenduri kat seberang takir.....dah alang2 sampai...nak ke bandor mesti jammed....so kami nak merasa naik penambang....suka la sangat depa dapat naik bot tu....dari seberang takir ke pasar payang...dewasa RM1.00 jer...kekanak RM0.50....kami parking kat depan masjid pas2 amik penambang ke pasar payang....tak yah nak pening kepala carik parking kat situ...lepas bersopping skit2 ( skit ... View this Fotopage entry
Fatin Farha Farheen Fatra
Latest entry:seorang baby bernama ameera....@ 7 months
View this Fotopage entry
Azura Ahmad
Latest entry:LEGO
View this Fotopage entry
giliran Athiroh lak
aisha yaacob
Latest entry:updates..?
just realized haven't been fotoblogging for ages...had been busy with so many things.... 6 months in the new job - things are getting better..(this is actually my 3rd job) and the great thing is alhamdulillah, it had been a great and different experience everytime :-) from working in an oil company to being involved in multiple projects (non-stop for close to 2 years) and meeting clients on a daily basis (and u've to switch your brains every other minute juggling those different projects) ..this time aro... View this Fotopage entry
nice weather, cleaner zoo :-)
nfi fhm
Latest entry:Tetamu datang.
Ssedeyy.... sedeyy nih...sob sob :-( ... sebab hajat nak makan kuetiaw goreng tak tercapai gak minggu nih. Kami tak jadi gi Jeddah, sebab hubby busy teramat kat Madinah nih. Weekend pon keje jugak. Saya lah yang boring dok umah layan citer2 kat tv yang dah dok ulang 8 kali. waaa nak kuetiaw. Hubby cakap insyaAllah weekend nih plak. Tapi sy tak mau berharap sangat. Takut keciwaa. Huh punya lah meluahkan perasaan sedey tak dpt mkn kuetiaw...hehe kuetiaw jerrrr.....kalau kat msia nih pasti nye ari2 sy masak... View this Fotopage entry
Fammarisna Kimi
Latest entry:After all this while........
After I year 4mths and 17days....... :-D :-D :-D Selamat Menyambut Hari Keputeraan Agong....heeheee........Lama btul tak masuk fp ni....Anak mpkcik pung dah bertambah.... :-> :-> Hopefully, kalau free lepas ni bleh la up-date selalu.. View this Fotopage entry
Kekanda-kekandanya...
noreffendy tamaldin
Latest entry:Anak-anak
hmmmmm lama sangat dah tak update.... cuma ini sajalah gambar anak-anak the last six month.. everything just fine and tak sabar rasanya nak menghitung hari pulang ke Malaysia.. View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
Mohd Fadzil Ab Hamid
Latest entry:RADIO 24 : Temuramah Jutawan Internet Msia & Jutawan RAFA
Dikesempatan ini saya ingin menjemput agar rakan-rakan dan sahabat handai sekalian untuk bersiaran dan mendengar Radio Berita 24 jam BERNAMA (Berita Nasional Malaysia) di frekuensi 93.9fm (Lembah Kelang) untuk slot Program "Bersama Jutawan" dikelolakan oleh Jutawan Internet muda Malaysia, Dr. Irfan Khairi bersama Jutawan RAFA, Cikgu Azli pada tarikh dan waktu-waktu berikut:- Rabu, 16 April 2008 (7:15 mlm - 8:15 mlm) Khamis, 17 April 2008 (12:15 pg - 1:15 pg) Sabtu, 19 April 2008 (4:30 ptg - 5:30... View this Fotopage entry
Jemput JUTAWAN lagi
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Mama Ayah
Latest entry:AQUARIA KL
Mari kawan-kawan, kita belajar pasal binatang di Aquaria. Seronok taw, macam-macam binatang Alisa jumpa. Ada yang Alisa suka..ada jugak alisa geli..eeee...alisa suka tapi geli tgk cicak besar!!! Cemana x geli cicak-cicak tu tiga kali besar dari cicak kat umah tokma taw..Mama pun naik bulu roma, geli geleman tgk ular, spider..sini mestila banyak ikan kan..macam-macam jenis la..shark pun ada..rasa berada kat dalam laut pun ada.riuh rendah sore alisa kat dalam tu sebab kdang excited, kadang takut dengan binata... View this Fotopage entry
Ape nih? lupa lak nama dia
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Zafina Ahmad
Latest entry:Superhero vs Princess
My kids are now really fond of dressing up and for today entry, I will be posting their pictures in their respective customes... Amier as the Superhero while Alyssa as the Princess.... Enjoy :-> :-> View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Hafiz Abdul
Latest entry:Medan 2
View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
NuRaDHaN Cayang
View this Fotopage latest entry
akim macho 16
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
Nadhirah Zahirah Azizul Rahman
Latest entry:Malaysian mourns the loss of Nurin Jazlin
In memory of Nurin Jazlin,8. Al Fatihah No action or words can erase the sorrow and pain of losing a child. I am a parent and my heart goes to Nurins mom and dad. May Allah strengtens their hearts, and grants healing and acceptance. Arwah is in a better place now, dan telah menemui Allah penciptanya. View this Fotopage entry
ibu babah
Latest entry:Surrender
I have to admit I'm not keeping my words. I, obviously HAVE ABANDONED this FP for quite sometimes so why don't you just hop over to my blog. http ://maincampakje.blogspot.com View this Fotopage entry
That's all...
Izam Wak
Latest entry:Semua berkumpul masa pemergian arwah mak ke rahmatullah
Sama2 la sedekahkan alfatihah utk arwah Siti Jainah. View this Fotopage entry
Yusmi Yusuf
Latest entry:Kenduri Farahdilah
Kenduri office mate mummy, pada 07072007....Selamat Pengantin Baru, Farah View this Fotopage entry
MAMA SAYANG
Next......Sofea's Concert @ UIA ;-) View this Fotopage entry
Izzat Daniel Norhisham
Latest entry:When I was a Toddler.....
pics courtesy of Mansion House Nursery View this Fotopage entry
pRiNcEsS cAdChOc
Latest entry:My Bestfriend's Engangement
Selamat bertunang di ucapkan kepada Fieda & Joe yang selamat bertunang pada 15 April 2007..Alhamdulillah, majlis tersebut berlangsung dengan baik. Moga ikatan pertunangan ini akan kekal sehingga ke jinjang pelamin..Insyaallah..Kepada kawan-kawan sekolah yang sudi datang pon diucapkan berbanyak2 terima kasih walaupun terpaksa berdiri di tgh panas terik (sebab xde tempat nk duduk ) sementara menanti untuk makan..hehehe...So fieda, pasni ko kawin kene la tempah banyak khemah..Geng satu sekolah je da berapa bas... View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
azlene ariffin
Latest entry:Happy Bday Jujot!
It's jue's bday today but we celebrated her bday earlier on Saturday nite 10 march @ Alexis Ampang... As usual, book table ramai2 tapi yg actual turn up tak ramai...and lambat plak tu!!.. :P .supposed to be a surprise party (as requested by YB Fandi - jue's hubby)....tapi bday girl yg surprise kan kitorg hehehehe....it was one of the most 'pening' event ever handled...firstly invitees lambat...they were suppose to get there long before the bday girl arrives....secondly, cake tak de!!...alexis ran out of ... View this Fotopage entry
...boleh posing...
Sophia Mohd Rizal
Latest entry:Kenangan Aidil Fitri
Tahun ni sophia beraya di Kuantan. Sedih bila teringat kat nenek di banting tapi apakan daya. Tahun depan sahaja nek ye! First time beraya bersama sophia. Best!! Tak sabar nak tengok sophia bergaya dgn baju baru... mama siap belikan hair band dan clip. Nampaknya raya tahun ni semer adik-beradik dapat berkumpul bersama. Meriah! Sophia sonok main dgn cousin2 yg dah lama sgt tak jumpa.. walaupun dia masih terkedek2 berjalan tapi dah pandai berkawan! :-D Raya tahun ni best sebab sempat balik kg di Temerloh dan ... View this Fotopage entry
hehhehe.. sekian sahaje!
Suzana Liwan
Latest entry:Ramadhan
View this Fotopage entry
Muhammad Danish Iskandar Ahmad Madhi
eeemmm.....sejuknye hati bila dapat tgk gambar danish tgh senyum..!! View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Terendakians MRSM Terendak
Latest entry:Various Pics
View this Fotopage entry
Kadet Bomba 1988
Linda Hussain
Latest entry:Perjalanan...
View this Fotopage entry
bersiap nak turun lak...
wiraenie wiraenie
Latest entry:Our Darling Angel
View this Fotopage entry
Aiman's master piece :)
m faisal my
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY ALEYA
Aleya is now 3 years old.. View this Fotopage entry
iDa SuMie
Latest entry:Ustazah Raha
Ya puan-puan, fesyen bertudung hari ini digayakan oleh Ustazah Raha.. Sesuai untuk pergi belajar mengaji maupun mengajar mengaji. Juga sangat dituntut ketika keluar dari rumah untuk bershopping, pergi berkerja atau jalan saja-saja.. Walau macamanapun fesyen ini agak kurang sesuai diperagakan semasa tidur dan ketika mandi.. View this Fotopage entry
Hmm... takde cermin ke?

© Pidgin Technologies Ltd. 2016